Smarta hjälmar

Smarta hjälmar med användbara och livräddande funktioner
Cykelställ för släpvagnsdraget

Cykelställ för släpvagnsdraget

Cykelställ för släpvagnsdraget

Ta din cykel överallt, utan några begränsningar.

Praktiskt cykelställ

Ta din cykel överallt, utan några begränsningar.

MovaNext Vision Plus

Cykelstället kan lastas upp till 60 kg och är därför lämpligt för transport av två elcyklar och passar de flesta modeller och storlekar. MovaNext Vision Plus är lätt att montera på släpvagnsdraget och med en extra fotpedal kan hållaren lutas, så du har tillgång till bagageutrymmet även när stativet är i bruk.

Lätt att förvara

Med integrerade handtag är MovaNext Vision Plus lätt att lyfta och den kompakta designen gör det enkelt att förvara stativet i bagageutrymmet eller i garaget.

Säker att använda

Du kan låsa cyklarna och stativet med separata, integrerade lås. Nyckeln till ramklämman är densamma som låset på stativet, så du behöver bara en nyckel. Stativet är utrustat med dim- och bakljus, justerbara hjulstöd och snabbfästen för hjulen. Det finns gott om utrymme mellan cyklarna. Som tillval kan du köpa en specialdesignad lastskena som gör att du kan rulla tunga elcyklar på stativet.

MovaNext är designad och sammansatt i Nederländerna. Vår kunskap om cykelställ startade redan 1997 och 2014 introducerade vi en helt ny MovaNext-produkt – den mest kompakta och lättaste elcykelhållaren på marknaden.

Intresserad av att bli återförsäljare?

Vi bygger nu upp ett återförsäljarnätverk i alla de nordiska länderna. Är detta intressant för dig?