Smarta hjälmar

Smarta hjälmar med användbara och livräddande funktioner
Cykelställ för släpvagnsdraget

Elcyklar för alla typer av resor

Vi säljer tre olika märken som har rejäla elcyklar som tar dig dit du vill – till jobbet, en snabb stadsresa eller ut på landet.

Elcyklar för alla typer av resor

Vi säljer tre olika märken som har rejäla elcyklar som tar dig dit du vill – till jobbet, en snabb stadsresa eller ut på landet.

Elcyklarna kommer till webbutiken i augusti

Keola 704M

En elektrisk touringcykel som tar dig dit du vill – till jobbet, en snabb stadsresa eller ut på landet. Den balanserade och tysta motorn säkerställer en bekväm cykelupplevelse. Växla mellan 7 växlar från Shimano och se hastigheten på fullfärgskärmen.

Inviter Belt

Muon-serien har en sportig design och en bra kombination av snabbhet och komfort. Batteriet är vackert dolt i den högkvalitativa ramen. Muon-gaffeln har en dämpare som reagerar effektivt och enkelt. Genom att använda ett genomgående skaft har Invite blivit ännu tätare. Börja trampa och känn omedelbart energin från den kraftfulla, sportigt trimmade motorn.

Leto 8 Belt

Den optimala kombinationen av komfort och kraft – insvept i en tidlös, elegant design. Med den kraftfulla mittmonterade motorn som hjälper dig när du tränar kan du njuta av cykeln i alla väder. Med åtta växlar kan du enkelt anpassa växeln till önskad rytm och hastighet. Vi måste nästan råda dig att välja batteriet med högst kapacitet – för när du väl är på väg med Leto kommer du att cykla länge.

Intresserad av att bli återförsäljare?

Vi bygger nu upp ett återförsäljarnätverk i alla de nordiska länderna. Är detta intressant för dig?