Smarta hjälmar

Smarta hjälmar med användbara och livräddande funktioner
Cykelställ för släpvagnsdraget

Cykelställ för släpvagnsdraget

Säkerhet på ett nytt sätt

Vanliga hjälmar ska skydda dig om du råkar ut för en olycka. Våra hjälmar tar säkerheten ett steg längre genom att förebygga tillbud och skicka automatiska meddelanden om olyckan ändå skulle vara framme.

Sikkerhet på en ny måte

Våre hjelmer tar sikkerheten et steg lengre – de forebygger ulykker og sender automatisk varsel hvis ulykken likevel inntreffer.

Livall hjälmar har smarta funktioner anpassade efter olika behov

Alla Livall-hjälmar har fallsensor och möjlighet till automatisk SOS-meddelande. Andra funktioner med ljus, ljud och tal varierar från modell till modell.

EVO21

En allroundhjälm som passar för olika typer av cykling. Lamporna på den här hjälmen har 360 ° täckning – vidvinkellampa fram och bakljus med 270° täckning, blinkers och automatiska bromsljus. EVO21 har inga ljud- och röstfunktioner. Fjärrkontroll som kan fästas på styret.

C20

Den här hjälmen passar för både cyklar och elsparkcyklar. Lamporna baktill på hjälmen gör att du syns bättre i trafiken. Låg vikt – lätt att bära överallt. C20 har inga ljud- och röstfunktioner. Ingen fjärrkontroll.

BH51M Neo

Detta är en hjälm som passar både för vanlig cykling, elsparkcykel, skateboard och ridning. Ljus både fram och bak på hjälmen. Blinkers och automatiska bromsljus. Funktioner för ljud och tal genom inbyggda högtalare och mikrofon. Fjärrkontroll som kan fästas på styret.

BH62 Neo

Detta är hjälmen för dig som cyklar på landsväg eller till och från jobbet i hög fart. Ljus på baksidan av hjälmen – blinkers och automatiska bromsljus. Funktioner för ljud och tal genom inbyggda högtalare och mikrofon. Fjärrkontroll som kan fästas på styret.

MT1 Neo

Detta är hjälmen som är optimerad för dig som gillar mountainbike. Ljus på baksidan av hjälmen – blinkers och automatiska bromsljus. Funktioner för ljud och tal genom inbyggda högtalare och mikrofon. Fjärrkontroll som kan fästas på styret. Avtagbar skärm.

RS1

Hjälmen som är utvecklad för användning i alpina backar eller för toppvandringar på skidor eller snowboard. Funktioner för ljud och tal genom inbyggda högtalare och mikrofon. Denna hjälm har inga ljusfunktioner. Ingen fjärrkontroll, men stora kontrollknappar på varje sida av hjälmen.

Sikkerhetssertifisering